Jokainen katto on uniikki

palvelut

/ 01

Näin voimme auttaa sinua

Koska ansaitset laadukkaan katon

VESIKATTOTYÖT​

Vesikatto on osa talosi julkisivua. Sitä kutsutaan myös talon viidenneksi julkisivuksi, joka vaikuttaa olennaisesti talon kokonaisilmeeseen. Vesikaton tärkein tehtävä on silti suojata taloa sateelta, tuulelta ja tuiskulta.

Hyvä vesikatto suojaa taloa sen elinkaaren aikana ja on samalla näyttävä osa taloa. Vesikatteen pintamateriaalina käytetään mm. tiiltä, bitumia tai kiviterästä. Kokonaisuuden täydentävät toimiva aluskate ja sadevesijärjestelmä.
Vesikatto suojaa rakennusta sateilta, tuiskuilta, auringolta, tuulilta jne. Hyvin tehty vesikatto, runko ja perustukset antavat yhdessä rakennukselle pitkän käyttöiän. Monesti vesikatto on myös merkittävä osa rakennuksen julkisivua. Siksi sinun on kiinnitettävä vesikaton rakentamiseen erityistä huomiota.

PELTITYÖT​

Tarvitsetko peltityöihin ammattilaista? Autamme sinua kaikissa peltistöissä saumattuista peltikatoista savupiippuihin. Käytämme vain laadukkaita peltejä asennuksissamme, jotta kohteesi kestää. 

Meiltä saat laadukkaat peltityöt edulliseen hintaan. Kauttamme myös peltien mittaukset ja asennukset sujuvat mutkattomasti. Pellit ovat saatavilla kaikissa Rautaruukin väreissä.

Palvelemme ammattitaitoisesti niin omakotirakentajia kuin suuria rakennusliikkeitä Ikaalisissa ja lähikunnissa. Saat kauttamme mm. seuraavat palvelut:

  • Peltikatot
  • Piiput, ikkunapellit, kynnyspellit
  • Sadevesijärjestelmät
  • Rakennuspeltityöt
  • Mittaus- ja asennuspalvelut

KATTOTURVA

Kattoturvatuotteet turvaavat katolla liikkumisen ja ympäristön. Asennamme katollesi parhaat mahdolliset turvatuotteet, kuten lumiesteet ja tikkaat ja näin voit olla huoletta ja turvassa. 

Katolla liikkumisen turvallisuus on rakennuksen omistajan vastuulla. Yleisin vieras katolla on nuohooja, mutta myös antenniasentaja tai ilmanvaihtolaitteen huoltaja voi siellä käydä. Ilman kunnossa olevia kattoturvatuotteita ammattilaiset voivat kieltäytyä kiipeämästä katolle.

Suomen rakentamismääräyskokoelman osa F2 määrää rakennuksen käyttöturvallisuudesta. Katolla sijaitseville savupiipuille, ilmanvaihtolaitteille sekä muille säännöllistä käyntiä vaativille rakennusosille ja laitteille on järjestettävä tarkoituksenmukainen, katkeamaton kulkutie. Nuohouksen helpottamiseksi kattosilta tulisi viedä mahdollisimman lähelle piippua.

Saat kauttamme mm. seuraavat palvelut:

  • Lumiesteet
  • Kulkusillat
  • Seinä-, katto- ja palotikkaat
  • Mittaus- ja asennuspalvelut

SISÄ- JA ULKOREMONTIT​

Onko remontti edessä, mutta aika ei riitä? Autamme niin pienissä, kuin suurissa kodin remonteissa olivat ne sisällä tai ulkona.

Tarjoamme monipuolisia ratkaisuja erilaisiin remonttitarpeisiin kevyemmistä ehostuksista koko asunnon pinnat kattavaan saneeraukseen. Pienelläkin pintaremontilla, kuten seinien tai katon maalauksella voidaan tuoda lisää valoisuutta kotiisi ja vaikuttaa merkittävästi koko asunnon ilmeeseen. Pieni pintaremontti onkin sinun valintasi, joka haluat nostaa asunnon arvoa ja lisätä kodin raikkautta kustannustehokkaasti ja nopeasti, vähällä vaivalla.

Teettämällä kokonaisvaltaisemman huoneistoremontin saat puolestaan juuri sinulle suunnitellun, yksilöllisen ja tyylikkään unelmakodin, josta olet aina haaveillut. Tarvittaessa saat kauttamme myös kaikki LVI- ja sähkötyöt. Kerro meille remonttitoiveistasi ja suunnitellaan yhdessä sinulle parhaiten sopiva huoneistoremontti.

kiinnostuitko?

tarjoamme ilmaisen arvion kohteestasi. jätä numerosi, niin soitamme sinulle takaisin.
Scroll to Top