PARASTA PALVELUA KATOLLESI

meistä

/ 01

keitä olemme

Kattoasentamisen ja peltitöiden ammattilaisia
Rakennuspalvelu Soukko on erikoistunut kattoremontteihin ja niihin liittyviin palveluihin, kuten vesikattotuotteiden jälleenmyyntiin. Olemme toimineet alalla jo 20 vuoden ajan.
Olemme Ikaalisista oleva  kattoremontteihin erikoistunut yritys. Pidämme tärkeimpänä toimittaa asiakkaillemme katto, joka kestää vuosikymmeniä hyvänä. Vuosien aikana kokemusta on karttunut monesta uudis- ja saneerauskohteesta. Rautaiset asentajamme ovat työskennelleet erittäin vaativissa olosuhteissa ja kohteissa, mikä on luonut vahvan perustan osaamisellemme.
Olemme luotettava kumppani ja teemme liiketoimintaamme kestävän kehityksen periaatetta noudattaen, kuten materiaalivalinnoissa sekä kierrätyksessä.
Minimoimme kohteessa hävikin laskemalla materiaalit tarkasti.
blank profile picture, mystery man, avatar

Anton Soukko

Hallinto ja myynti

blank profile picture, mystery man, avatar

Toni Tuomisto

Asennukset/myynti

blank profile picture, mystery man, avatar

Elina Isohannu

Laskutus

/ 02

palvelumme

JOKAINEN KATTO ON UNIIKKI

Haluamme, että jokainen rakentamamme katto, remontoimamme koti tai asentamamme turvatuote täyttää kaikki alan laatustandardit ja kestää kovaa kulutusta vuosikymmeniä.

VESIKATTOTYÖT

Vesikatto suojaa rakennusta vesisateilta, tuiskuilta, auringolta, tuulilta ja muita sääoloilta. Hyvin tehty vesikatto, runko ja perustukset antavat yhdessä rakennukselle pitkän käyttöiän.

PELTITYÖT​

Tarvitsetko peltitöihin ammattilaista? Autamme sinua kaikissa peltitöissä saumatuista peltikatoista savupiippuihin. Käytämme vain laadukkaita peltejä asennuksissamme, jotta kohteesi kestää.

KATTOTURVATUOTTEET

Kattoturvatuotteet turvaavat katolla liikkumisen ja pitävät ympäristön turvallisena. Asennamme katollesi parhaat mahdolliset turvatuotteet, kuten lumiesteet, kattosillat ja tikkaat, jotta voit olla huoletta ja turvassa.

SISÄ- JA ULKOREMONTIT​

Onko remontti edessä, mutta aika ei riitä? Autamme kodin pienissä ja suurissa remonteissa saunaremontista keittiöremontteihin.

Scroll to Top